srijeda, 2. prosinca 2009.

Sve o parketima

Već dugi niz godina prisutnost drveta kao proizvoda koji nam priroda daruje čini smisao i način života. Tradicionalno je imati drvom obložene pojedine dijelove u našem svakodnevnom prostoru u kojem boravimo i radimo.

Ulaganje u parkete je jedno od najisplativijih ulaganja prilikom gradnje kuće. Parket daje topliji izgled Vašem domu, stvara zdrav ambijent, lako se održava, uklapa se sa svime drugim u kući, svojim izgledom i sastavom štiti prostore od zadržavanja prašine koja uzrokuje razne alergije, jednostavno parket je savršeno riješenje za svaki dom.

Pristup rada sa parketima temelji se na profesionalnom radu i pružanju kvalitete usluge pri postavi parketa i odabiru materijala za rad. Trebaju bi koristiti vrlo kvalitetne materijale, ljepila, lakove i najsuvremenije strojeve, za bržu i kvalitetniju obradu parketa i njegov savšen izgled.

Veliku pozornost treba obratiti na općie uvijete koji su prisutni u prostorima predviđenim za parkete, gdje je neophodna dobra izolacija zidova, podloge, vrata i prozora.

Parket kao proizvod od drveta danas je postao sastavni dio našeg života dijelom i zbog toga što je vrlo isplativo ulaganje u uređivanju interijera kao i zbog toga što je cijena drugih podnih obloga u usporedbi sa parketom skupa i neisplativa kako zbog održavanja tako i zbog svog sastava koji nisu od prirodnog materijala, a time i ograničenog roka trajanja.

Parket se radi iz suvog drveta, razli
itog porijekla. Drvo je prirodan materijal, pa ga je potrebno i posebno tretirati i nijegovati.
parket postavljamo na pod, zatim llijepimo, lakiramo ili uljimo. Parket je nakon ugradnje u stambeni prostor jedinstven dio
tog prostora te je tretman prema parketu poseban. Potrebno je voditi računa o nekoliko bitnih faktora kako bi parket imao
kvalitetan izgled.

Znaći bitno je da znamo što više o parketima jer nam tako nalaže današnje vrijeme!Ako mislimo dobro nešto prodati ili kupiti moramo se i informirati o stvarima koje nas zanimaju!Zato sam ja napravio kratki sadržaj o parketima sa 33 stranice!Tu možete saznati sve o kvaliteti parketa,o modelima,o održavanju,o cijenama,o postavljanju tako da kad vam dođe tvrtka koja će vam postavljati da i vi možete pratiti dali oni to pravilno rade i o još puno informacija o parketima koje su vam potrebne!Fajl možete preuzeti na linku ispod

Download SVE O PARKETU.pdf for free on uploading.com

*Za one koji neznaju!Klikini te na ovaj gornji link i odvest ce vas na drugu stranicu!Na njoj odaberete FREE dawnload to vam je besplatno skidanje ovoga fajla,sačekajte 40 sekundi,kliknete dawnload i spremite na desktop ili radnu površinu!

Nakon što skinete dawnload file pošaljite kratku poruku
Za Hrvatsku:TXT PARKET na broj 66354 i dobit ce te šifru za otvoriti datoteku!
Cijena poruke 3,66KN

Za Srbiju:TXT HRST na broj 4828 i dobit ce te šifru za otvoriti datoteku!
Cijena poruke 50,00RSD

Za Bosnu i Hercegovinu:TXT DRVO na broj 091610702 i dobit ce te šifru za otvoriti datoteku!
Cijena poruke 1,20BAM

Gotovo stogodišnja tradicija danas je upotpunjena najsuvremenijom tehnologijom stvaranja parketa. Ekstra izdržljiv i otporan, zahvaljujući posebnoj višeslojnoj obradi drva i završnom tretmanu. Dobrodošao u životnom i privatnom prostoru, ali idealan i za brojne javne prostore poput dvorana, salona, restorana, elegantnih prodajnih centara i hotela.
Kao nekad i danas ovaj parket predstavlja bogatstvo i eleganciju prostora u kojem se nalazi.